پیش فاکتور دریافت فایل
طرح جابر کامل وجامع اجزای یک تخم مرغ
7068
15,000 تومان
.zip
2,284 کیلوبایت
توضیحات:
طرح جابر کامل وجامع اجزای یک تخم مرغ
دارای تمام تصاویر وپوستر ها
تخممرغ (در متون طب سنتی بیض) سلول نطفهٔ مادهٔ (تخمک) مرغ و معمولاً بهشکل بیضی است که از نظر زیستشناختی برای تولید مثل گذارده میشود و برای انسانها منبع غذایی محسوب میگردد. روند ایجاد یک تخم مرغ ۲۴ ساعت به طول میانجامد و به همین دلیل یک مرغ میتواند تنها ۱ تخم در روز بگذارد.
ویژگیها
وزن تخممرغ بهطور میانگین و بدون احتساب پوستهٔ آن، ۵۸ گرم است. پوست تخم مرغ حدود نیم میلیمتر ضخامت دارد و ۹۰ درصد آن از کلسیم کربنات تشکیل شده است. رنگ پوست تخم مرغ به نژاد مرغ مربوط میشود و معمولاً سفید یا قهوهای است. مرغ آراکانا تخمهایی به رنگ سبز/آبی میگذارد.
منبع غذایی
تخممرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین و املاح ضروری برای بدن انسان است؛ تخممرغ، همهٔ اسیدهای آمینهٔ مورد نیاز بدن را داراست و حدود ۵٫۱۲ درصد جِرم تخممرغ را پروتئین تشکیل میدهد.[۲] یک عدد تخممرغ، ۳ درصد نیاز روزانهٔ انرژی یک مرد بالغ و ۴ درصد نیاز روزانهٔ انرژی یک زن بالغ را تأمین میکند.[۳][۴] تخم مرغ، بیشتر ویتامینهای موردنیاز بدن به جز ویتامین C را دارد. تخم مرغ به مقدار خیلی کم کربوهیدرات دارد و نیز فاقد فیبرغذایی است. چربیها: ۱۰٬۸ درصد تخم مرغ را چربی تشکیل میدهد که در زرده آن وجود دارد و کمتر از ۰٬۰۵ درصد آن در سفیده موجود است. بر اساس تحقیقات ۱۱ درصد اسید چرب تخم مرغ از نوع اسیدهای چرب غیراشباع پلی (با چند باند دوگانه)، ۴۴ درصد از نوع اسیدهای چرب غیراشباع مونو (با یک باند دوگانه) و ۲۹ درصد از نوع اسیدهای چرب اشباع است. کلسترول و لسیتین، مواد چرب موجود در زرده تخم مرغ میباشند و برای ساختمان و عملکرد سلولهای بدن ضروری اند. کلسترول قابلیت انعطاف و نفوذپذیری غشای سلولهای بدن را حفظ میکند. همچنین بعنوان یکی از اجزاء تشکیل دهنده مواد چربی است که باعث نرمی پوست میشوند.
1403/10/4 - مارکت فایل